ARADIĞIN O SİHİRLİ DEĞNEK YA ZATEN SENİN ELİNDEYSE? VE HENÜZ FARKINDA DEĞİLSEN :)

An'ın Akışından herkese MERHABALAR ❤ 


Sihirli bir değneğimiz olsa ve istediğimiz her an içinden geçtiğimiz tüm durumlarda ve olmakta olan her şeye bu sihirli değneğimizi, pozitif yönde katkı koyacak şekilde tek bir hamlede kullanabiliyor olsak nasıl olurdu ?

Düşüncesi bile muhteşem, değil mi? :))  Böyle bir şeyi kim istemez ki ? Ya peki gerçekte bu etkiyi yaratacak sihirli  yeteneklerimiz hali hazırda zaten bizde var ise, ve biz henüz keşfetmemişsek? Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim :)  EVET TÜM SİHİRLER BİZDE :))   

Şimdi birlikte bu sihirli özümüzü nasıl açığa çıkarabileceğimize bir bakalım.  Size benim de severek kullandığım, kullanmak ile kalmayıp hayatıma inanılmaz pratik çözümler ve olasılıklar kattığı için bu tekniğin eğitimini alıp uygulayıcı olduğum ACCESS CONSCIOUSNESS (Bilince Erişim) sisteminin ACCESS BARS enerjetik sisteminden bahsetmek istiyorum.


ACCESS CONSCIOUSNESS NEDİR?

Access Consciousness Gary Douglas tarafından 1990 yılında kurulmuş ve son 20 yılda Dr. Dain Heer’in katkılarıyla geliştirilmiştir mucizevi bir sistemdir. Dünya üzerinde 193 ülkenin 175’inde Access Consciousness teknikleri uygulanmakta ve eğitimler gerçekleştirilmektedir.  Access Consiciousness ile zihnimiz, bedenimiz, duygularımız ve hayatımızda farkındalıklar, değişim ve dönüşümler tasarlanmış araçlar, teknikler ve süreçlerlerle sağlamaktadır.


Görseldeki bu cümle: "HAYATIN TÜMÜ BANA KOLAYLIK, NEŞE VE İHTİŞAMLA GELİR"
Access Consiciousness'ın Mantrası


Bu mantrayı  mutlu olduğumuz ve hayatımızda her şeyin yolunda gitmekte olduğu zamanlarla birlikte, mutsuz olduğumuzda veya hayatımızın akışında bir çok şey ters gidiyor olsa dahi bu sihirli cümleyi tekrarlamak tüm olayların seyrini mucizevi bir şekilde de değiştirecektir.


ACCESS CONSICIOUSNESS'ın(BİLİNCE ERİŞİM'in) SEMBOLÜ ÇİÇEK
KARAHİNDİBA, DANDELION


Bu çiçek Access Consiciousness'in sembolü.  Tıpkı bu çiçeğin uçuşan parçacıkları gibi bizimde bilincimizden dalga dalga evrene yayılan enerjetik akımlar vardır. Bu enerjetik akımlar gözle görülmez ama yaratım ve oluşturma gücüne sahip tüm duygularımızın titreşimsel çekim gücünü de tıpkı bir mıknatıs gibi beraberinde var oldukları ve yönlendirildikleri alanlara taşımaktadırlar.  Böylelikle bizden yani parçadan bütüne doğru bir sürekli olarak gerçekleşmekte olan bilgi transferi oluşmaktadır. Aynı şekilde kollektif bilinçten de, ki bu bilinç içerisinde çevremizde gerçekleşmekte olan her şey yer almaktadır, aynı şekilde de atalarımızdan genetik akaşik kayıtlarımızdan da bizlere miras olarak kalmış tüm duygu, düşünce, inanç, hissediş ve algılayışlar da bizlere bilincimize bütünden parçaya misali bir etkileşimle transfer olmaktadır.  Tüm duygu, düşünce ve inançlarımızın kayıt altında tutulduğu zihin odacıklarımız bulunmaktadır.  İşte bu zihin odacıklarımızda kilitli kalmış, ağır bir enerji yoğunluğu ile tüm enerji kanallarımızın da işlevini zayıflatan kök inançlar, daha sonradan benimsediğimiz tüm duygu, düşünce ve inançların temizlenmesi, yoğun enerjetik alanların hafifletilmesi ve etkili bir işlev moduna dönüştürülmesi amacı ile geliştirilmiş Access Consiciousness Araçlarından sadece bir tanesi olan Access Bars Mucizevi Sihirli bir bilince erişim aracıdır.



ACCESS BARS NEDİR?



Kafamızdaki 32 noktaya simetrik hafif dokunuşlarla yapılan bir bilinçaltı temizliği enerji çalışmasıdır. Bu 32 nokta: zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, kontrol, şifa, yaşlanma, cinsellik ve para gibi bir çok alanla bağlantılı noktalardır. Access Bars olmasının mümkün olmayacağına karar verdiğimiz tüm her şeyin gerçekleşmesi için tüm olasılıkların kapılarını açmayı gösterir. Bars yaptıkça ve bars seansı aldıkça, zihnimizde depolanan tüm duygu, düşünce ve inançların elektrik yükü ortadan kalkar. Barlarımız çalıştıkça beyin dalgalarımız dengelenir ve yavaşlar. 2015’te aldığım Access Bars eğitimimle,  hayatımda bıdır bıdır sürekli konuşan zihnimin sakinleşmesine ve daha farkındalıklı bir bilinçle hayatın akışında  emin adımlarla ilerleyebilmeme katı koyan sistem Access The Bars oldu.  Muhteşem katkı dolu bir sistem. Düşünsenize, bir  uygulayıcı olarak Access Bars seansı gerçekleştirirken, seansı sizden talep eden kişide de, seansı uygulayan kişi olarak sizde de ortak bir katkı alanında bulunarak  çift yönlü bir arınma, şifalanma ve yeniden bilinçli bir farkındalığa uyumlanma geçekleşiyor.  Ve her bir bilinç parçacığınız şifalanırken dünyaya sizden bütüne yüksek titreşimli bilinç dalgaları yayılmaktadır.  Aynı anda 300 kişinin bars seansı gerçekleştirdiğini düşünelim.  300 kişiden dünyaya dalga dalga yayılan bilinçli, yüksek titreşimli enerjetik akımlar kollektif bilincin de güncellenmesine ve şifalanmasına katkı sağlamaktadır.  


Başka bir deyişle, parmaklarımızla başımızın üzerindeki 32 tane noktaya hafif dokunuşlarla zihinimizdeki kalıplar öncelikle tıpkı bir çöp kutusuna atılır gibi bir çalışma gerçekleşiyor. Devam eden seanslarla birlikte de çöp kutusunun tamamen boşaltılması gerçekleştiğinde, mucizevi ciddi dönüşümler yaşanabilmekte. Gerçekleşen tüm dönüşümler, aslında geçmişin tutsak eden hipnozundan kurtulmaktan, geçmişin hapisanesindeki zincilerimizin kırılması olarak ifade edilebilir. Zihnimzin derinliklerine ötelediğimiz tüm kayıtları, içinden çıkılamaz yıkılmalar, travmaları, hortlamalar tekrar tekrar yaşamak yerine, hızlıca çöp kutusuna göndermeyi ve artık onlara sıkı sıkıya tutunup kalmamayı, tüm olumsuz kayıtlarımızın tutsaklığı altında kalmamayı istiyorsak, kısacası bir tüy kadar hafif ve konuşkan maymun zihnimizi sessize almak istiyorsak Access Bars’ı mutlaka deneyimlemeliyiz.




Hayatınızda ilk kez bir Access Bars seansı almış olduğunuzda, zihninizin tüm karanlık odacıklarında bir aydınlanma olduğunu, tüm odalarda lambaların ışıl ışıl yandığını hissedeceksiniz. Benim ilk Access Bars seans deneyimimle seans sonrası tüm gün ve sonraki günlerde de devam etmekte olan müthiş bir zihinsel sessizlik, dinginlik, ve hafiflik hissetmiştim.  O ana kadar hayatımda hiç bu kadar zihnimin hafiflediğini, hiç bu kadar sessiz ve sakin olduğunu hissetmemiştim. 

BİLİNEN EN ÇOK FAYDALARI NELERDİR ?

* Zihin ve bedendeki gerilimi yok eder.

* Kafanızın içinde sürekli konuşup duran gereksiz düşünce diyaloglarını susturur.

* Yıkıcı düşünceleri kökünden söküp atar.

*Günlük yaşamın getirdiği stresi azaltır.

* Yaşamın üzüntülerini en aza indirir.

* Aşırı kızgınlık ve öfke eğilimlerini azaltır.

* Öfke, yorgunluk, tükenmişlik gibi duygular tarafından vücudunuzda oluşturulmuş     blokajları çözer. Sebebi bilinen, bilinmeyen tüm ağrı,kramp,hareket kısıtlılığı  semptomlarını ortadan kaldırır.

* Duygusal iniş çıkışları yatıştırarak daha dengeli bir ruh hali içinde olmanızı sağlar.

* Psikomatik rahatsızlıkları azaltır.

* Depresyonu ortadan kaldırarak neşeyi yaşamınıza çoğaltır.

* Korkularınızın, fobilerinizin, endişelerinizin giderilmesini sağlar.

* Enerjiyi arttırırken yıpranmayı azaltır.

* Bedenin yaşlanma hızını azaltır.

* Huzur, güven ve iyi hal duyguları yaratır.

* Hem rahatlamış, hem de enerjik hissetmenizi sağlar.

* Hamilelikte kolay, rahat ve sakin doğum sağlar.

* Çocuklarda ve gençlerde sınav öncesi sıkıntı ve endişelerin giderilmesini temin eder.

* Kendiniz ve diğer kişiler için zihninizde daha geniş bir kabullenme ortamı yaratmanızı sağlar. Bu kabullenme duygusu sayesinde ilişkilerde düzelme sağlanır.

* Kendinize koyduğunuz kısıtlamaları ortadan kaldırır, böylelikle hayatınızın her alanında daha fazla olasılığa yer açmanıza olanak verir ve fırsatları kendinize çekmenizi sağlar.

* Kendiniz için şu an kullandığınız enerjiden, daha fazlasını kullanmanızı sağlar.


Vee tabiki Access Bars seanslarıyla beraber hayatımızda dilediğimiz kadar kullanabileceğimiz,

 sihirli sorulardan birkaçını sizlere armağan etmek istiyorum :)


ACCESS SİHİRLİ SORULARI


*DAHA BAŞKA NELER MÜMKÜN?
*NASIL BU KADAR ŞANSLI OLDUM?
*BUNDAN DAHA İYİ NASIL OLUR? (BDİNO)
*BU DURUMUN BANA HEDİYELERİ, ARMAĞANLARI VE SÜPRİZLERİ NELERDİR?

Yukarıdaki sorular en favori sorular olarak Access Consciousness sisteminde yer almaktadır.  Bu sorularla birlikte hayatımızın her alanıyla ilgili bilinçli farkındalıkla enerjetik sorular sorabiliriz:



*Bugün hangi sihir, hangi mucize, hangi katkı olabilirim?
*Bugün hayata farklı baksam, tüm yargılarımı bıraksam bu ne yaratırdı?
*Bugün eğlenceli daha başka ne olabilir?
*Bugün enerjimi nereye aktarayım ki bana seveceğim bir gelecek yaratsın?
*Tam da şu anda hayatıma neyin enerjisini ekleyebilirim?
*Hayatımla ilgili neyi kavrarsam/farkedersem tüm alanlarım dengeye hizalanır?
*Bugün kendimle, işimle, paramla, ilişkimle ne kadar eğlenebilirim?
*Daha önce hiç aklıma bile getirmediğim hangi yeteneklere sahibim?
*Her şeyin olduğu haline izin verirsem neler olur nasıl armağanlar açığa çıkar?
*Kendi içimdeki bilgeyi daha çok ortaya koyabilmem için neler mümkün?

Bu sorulara benzer daha bir çok soruyu, enerjiyi takip ederek bize HAFİF hissettirecek SİHİRLİ SORULARI sorarak enerjiyi harekete geçirebilir ve yeni olasılıkların açığa çıkması için ENERJİ, ALAN ve BİLİNÇ olabiliriz :) 

ÖYLEYSE, bir sonraki paylaşımımda sizlerle yeniden görüşene kadar şu soruyla yazımı tamamlıyorum:  "HANGİ ENERJİ, ALAN ve BİLİNÇ OLURSAK  DÜNYA KARDEŞLERİ OLARAK, GEZEGENDEKİ  TÜM CANLILAR OLARAK  UYUM İÇİNDE VE BİRBİRİMİZE KATKI DOLU BİR ŞEKİLDE VAR OLABİLİRİZ? BUNUN İÇİN NELER MÜMKÜN? HAYDİ EVREN BİZE SİHRİNİ GÖSTER ❤ "


Buraya kadar makalemi zamanınızı ayırıp, sabırla ve merakla okuduğunuz için çok teşekkür ederim.. 

Paylaşımıma denk gelen herkese katkı olması dileklerimle...

TÜM ZAMAN VE MEKANLARIN ÖTESİNDEN SEVGİLER SELAMLAR❤ 

NAMASTE ☺

Comments

Popular posts from this blog

KWL

IMITATION AND CREATIVITY IN THE LEARNING PROCESS